2014-03-12 02:22:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Önön múlik minden

Napi horoszkóp március 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Enyhén szólva zűrzavarosak az érzelmei, aligha tudja eldönteni, hogy mit is tegyen. Ha végképp nem lát kiutat, keressen fel egy jóst, kártyavetőt, vagy tisztánlátót. A döntést azonban végül önnek kell meghoznia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Derűs, felhőtlen nap áll ma ön előtt. Nem kell attól tartania, hogy ebben megzavarják, de ehhez persze el kell végeznie a kötelező dolgait. Minden, amit magára vállalt, ma örömmel tölti el: mintha nem is feladat volna. Így könnyű.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha van rá módja, vonuljon félre kicsit a világtól, és gondolja végig a lehetőségeit. Ha úgy találja, hogy jelenlegi helyzetében több az élvezetes és jó, mint a rossz, akkor nincs oka változtatni. Ellenkező esetben viszont van.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valami olyasmi történik ma önnel, ami felforgatja a napi programját. Az, hogy ezt kellemetlenségnek fogja-e fel, vagy épp ellenkezőleg, egy jó lehetőségnek, az nagyban múlik az ön hangoltságán. Vidítsa magát zenével ma reggel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon belebonyolódott egy dologba, és nehéz most már tisztán látnia. Segítséget kérhet egy bölcsebb embertől, de inkább egy, mint számtalan tanácsadótól. A túl sok tanács éppoly zavaró lehet, mint a teljes tanácstalanság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Régi emlékek juthatnak eszébe, elönti önt az érzelmek árja. Talán rádöbben bizonyos hibáira, amiknek úgy érzi, most kell meginnia a levét. Bánkódás helyett, tanuljon a hibáiból, és változzon meg, tegyen most másként!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Végre rendet kellene teremtenie az életében. Talán túl sokat akart, és ez a túl sok, most vasmarokkal szorítja önt, követel és számon kér. De ezek mind a saját ötletei voltak, amik követelményekként állnak ön előtt. Önön múlik, meddig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Önfejű és makacs lehet a mai napon. Pedig minél inkább ragaszkodik valamihez, az annál távolabb kerülhet öntől. Tanúsítson némi rugalmasságot és engedékenységet, és akkor az, ami távolodni látszott, most ismét közeledhet önhöz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma végre ne csak a saját gondolataival foglalkozzon. Vegye észre, hogy mások egészen máshogy látják a dolgokat, mint ön. Egy elvarázsolt világban él – de persze mások is, csak másként. Most itt a lehetőség, hogy felébredjen.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön elemző típus, aki minden részletkérdést alaposan megfontol és számba vesz, mielőtt döntene. Ezt mások is tudják önről, ezért ma a tanácsát kérhetik. De előbb tájékozódjon alaposan, ha valóban segíteni szeretne az illetőn.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Különleges nap lehet ez a mai az ön számára. Rengeteg meglepetésre számíthat: egy ajándék, vagy régi barát felbukkanása formájában. Ön mindig is adakozó természet volt, most mindenből, amit adott, valami visszaáramolhat az életébe. Legyen résen, lehet a szíve is jót súg, ha netán valaki közeledne Önhöz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A tükörben nézegetve magát, talán ismét felmerülhet önben a fogyókúra gondolata. Jelentős súlyfelesleget halmozhatott fel, és ez már az egészségén is meglátszik. Ha a vérnyomása is magas, ne halogassa tovább a diétát!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: